T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / KARATAŞ - Damlapınar İlkokulu

Damlapınar İlkokulu

Telefon
0322 695 20 33
Belgegeçer
0322 695 20 33
WEB
https://karatasdamlapinar.meb.k12.tr
Adres
Damlapınar Köyü/Karataş/ADANA
Vizyon
Eğitim-öğretimdeki en önemli adımının kişiliklerinin geliştirilmesi olduğunun bilinci ile öğrenci ve velilerimizin beklentilerine cevap veren Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı çağın gelişen her türlü imkanından yararlanabilen motivasyonu ve morali yüksek kendiyle ve çevresiyle barışık üretken yapıcı ve yaratıcı yönüyle örnek alınan seçkin nitelikli ve tercih edilen bir okul olmak.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, araştırmacı, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, eleştirel ve yaratıcı düşünen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu üstlenen, öğrenmenin ve gelişmenin keyfine varan, öz disiplin sahibi, güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olan, yeniliğe ve gelişime açık, başkalarının gereksinimlerine duyarlı, hak, adalet, sorumluluk, dürüstlük ve doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü özümsemiş, farklı kültürlerin görüş ve değerlerine saygı duyan bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :5
Öğrenci :107
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :854
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Saatler
Isınma
ELEKTİRİKLİ SOBA,klima
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
Öğretmenler kendi imkanlarıyla gidiş geliş yapmaktadır.Sabah 7.00´de taş köprüden 406 numaralı belediye otobüsü ile de ulaşım sağlanabilir. Bu şekilde yol ortalama 1 saat 15 dakika sürmektedir. 14.30´ da dönüş için belediye otobüsü mevcut
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Adana il merkezine 40 Karataş ilçe merkezine 48 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır